Megérkezett a Pókember: Idegenben első trailere

Filmparadicsomjanuár 15, 2019

Azt ugyan még nem tudjuk, hogy a film a Bosszúállók: Végtelen háború előtt, vagy a Végjáték után játszódik mjad, de már nem kell sokat várnunk, hogy kiderüljön – a július 4-én debütáló filmhez meg is érkezett az első előzetes.

A kedvcsinálóban feltűnik 5 másodperc erejéig Jake Gyllenhaal, mint Mysterio, aki a film rövid ismertetője szerint erősebb főgonosz lesz, mint az összes eddigi ellenfele a hálószövőnek:

Pókember nem pihenhet. Az már kiderült, hogy az ifjú pók (Tom Holland) egyedül is képes megmenteni a világot, és csoportban is megállja a helyét, de közben ő úgy érzi, hogy neki is jár mindaz, ami bármelyik középiskolásnak: és a haverjaival európai utazásra indul. De éppen, amikor végre élvezhetné mindazt, amit a baráti lazulás kínálhat, újabb ellenség tör a világra. A rejtélyes Mysterio (Jake Gyllenhaal) erősebb az eddigi ellenfeleknél, és könnyen lehet, hogy a Pókember, aki nagy nehezen próbálja a hátizsákos utazást a hősi küzdelemmel összehangolni, kénytelen régi bosszúálló társaitól segítséget kérni.

Főszereplők: Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Zendaya, Jon Favreau, Marisa Tomei, Samuel L. Jackson, Micheal Keaton, Jacob Batalon, Tony Revolori Zene: Michael Giacchino. Látvány: Claude Paré. Operatőr: Matthew J. Lloyd. Írta: Steve Ditko, Stan Lee, Chris McKenna, Erik Sommers. Rendezte: Jon Watts

Magyar szinkronos előzetes:

Kategória

Szólj hozzá

Név *
Adj meg egy nevet
Email *
Az email címedet nem tesszük közzé sehol
Weboldal

Lájkold oldalunkat!

 

Nagyra értékeljük!